02 824 0100
 • KOTIMAINEN VUODEVAATEVALMISTAJA

  TERVETULOA KOTIMAISEN VUODEVAATEVALMISTAJAN VORMU OY:N KOTISIVUILLE.

 • KOTIMAINEN VUODEVAATEVALMISTAJA

  Täältä löydät Uniquu tyynyt, peitteet, patjat, sijauspatjat, vuodesuojat, allergiasuojat, päiväpeitteet ja liinavaatteet.

 • KOTIMAINEN VUODEVAATEVALMISTAJA

  Tehtaanmyymälämme palvelee sinua arkisin klo 9-17.

 • KOTIMAINEN VUODEVAATEVALMISTAJA

  Jos ei muuten uni tuu, muista silloin Uniquu.

Täysin kotimainen
Allergia- ystävällinen
Öko tex 1000 sertifioitu
Verkko-ostokset / toimitus

Standardituotteidemme toimitusaika on 3 pv - 2 viikkoa tilauksesta. Tuotantoon menevien tilausten toimitusaika n 2-4 vko. Tarkeman toimitusajan voit kysyä osoitteesta; [email protected]

Mikäli tilaat tuotteita, esim erikoskokoja, voit tilata ja sopia niiden toimituksesta sekä maksuista soittamalla 02-8240100 tai [email protected]

Erikoistilaukset, mallit ja koot
Hintakyselyt suoraan; [email protected]

Palautukset

Asiakkaan tulee ilmoittaa välittömästi palautuksen tekemisestä [email protected] sähköpostiin. Palautus pitää tehdä 14 pv:n kuluessa peruutusilmoituksesta. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksissa. HUOM, Hygieniatuotteiden (avattujen) sekä mittatilauksena valmistettujen tuotteiden osalta emme voi ottaa palautuksia vastaan. Kokonaan avattua pakettia ei voi palauttaa, koska sitä on voitu käyttää, eikä tuotetta voida myydä uudelleen. Mikäli huomaat välittömästi tuotteen vääräksi, kun olet noutanut pakettisi, ota yhteys meihin mielellään jo samana päivänä. Ilmoituksen vastaanottamisen jälkeen, saat verkkokaupasta palautusohjeet. Hyvitämme palautuneen tuotteen summan Paytrailin kautta vähentäen siitä tuotteen toimitus- ja palautuskulut.

Kuluista, jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka peruutusilmoitusta tekemättä, on jätetty noutamatta toimipaikasta, perimme lähetys- ja palautuskulut laskuttamalla ne 14 pv nettona. Verkkokaupassa maksetuista tuotteista hyvitämme erotuksen vähentämällä lähetys- ja palautuskulut. Ota yhteyttä [email protected] saadaksesi lisäohjeita.