Toimitusehdot

Verkko-ostokset / toimitus
Toimitusaika on normaalisti n. 1 viikko tilauksesta, mikäli tuotteita löytyy varastosta. Tuotantoon menevien tilausten toimitusaika n. 2–4 viikkoa. Tarkemman toimitusajan voit kysyä osoitteesta: vormu@vormu.fi

Mikäli tilaat tuotteita, esim. erikoiskokoja, voit tilata ja sopia niiden toimituksesta sekä maksuista soittamalla 02 824 0100 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vormu@vormu.fi

Palautukset

Asiakkaan tulee ilmoittaa välittömästi palautuksen tekemisestä vormu@vormu.fi sähköpostiin. Palautus pitää tehdä 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksissa.

HUOM! Hygieniatuotteiden (avattujen) sekä mittatilauksena valmistettujen tuotteiden osalta emme voi ottaa palautuksia vastaan. Kokonaan avattua pakettia ei voi palauttaa, koska tuote ei ole enää turvallisesti palautettavissa myyntiin. Uuden tuotteen hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotteita ei voi palauttaa. Mikäli huomaat välittömästi tuotteen vääräksi, kun olet noutanut pakettisi, ota yhteys meihin välittömästi. Ilmoituksen vastaanottamisen jälkeen, saat verkkokaupasta palautusohjeet ja palautusnumeron. Huom! Säästä alkuperäispakkauksen lähetystunnus palautusta varten.

Kuluista, jotka aiheutuvat yrityksellemme palautuneista toimituksista, joiden peruutusilmoitus on tekemättä, ja on jätetty noutamatta toimipaikasta, perimme lähetys- ja palautuskulut laskuttamalla ne 14 pv nettona. Verkkokaupassa maksetuista tuotteista hyvitämme erotuksen vähentämällä lähetys- ja palautuskulut. Ota yhteyttä vormu@vormu.fi saadaksesi lisäohjeita.