Uutiset

Joulukuun tarjous!

Uniquu-tyynyt 50*60/400g, 500g tai 600g valinnan mukaan 15 €

HUOM!  Nettikauppamme tilausvahvistus tulee yleensä normaalein hinnoin, mutta huomioimme kk-tarjouksen tilauksessanne. Tilauksia voi jättää myös kirjoittamalla tilaus sähköpostitse [email protected]

 

ARVONTA !!

”Emäntä luuli että olen kuollut… nukuin niin hyvin tyynyllänne hotellissa :) Näin alkoi meille tullut viimeisin palaute Uniquu-tyynystä. Kerro sinäkin vuoden 2017 loppuun mennessä, missä tutustuit tyynyymme kirjoittamalla meille vapaa palaute [email protected] Palaute saa luonnollisesti olla hyvä tai huono, lyhyt tai pitkä. Meille kelpaa kaikki, kunhan kuulemme missä tutustuit tyynyymme ja mitä siitä pidit. Vastanneiden kesken arvomme tammikuun alussa 2018, 2 kpl unelman pehmeitä ja keveitä Uniquun Vigne-microkuitupeitteitä.

Mikäli tutustut tuotteisiimme vasta tämän nähtyäsi jossain hotellissa ja haluat täsmälleen samanlaisen kotiisi, älä epäröi kysyä siitä meiltä [email protected] Selvitämme sinulle hotellin mukaan, mikä tuote ja koko on juuri se oikea sinulle.

 

(Keräämme hauskimmat palautteet nettisivuillemme nimettömänä. Kaikki palautteet ovat siis mukana arvonnassa, vaikka olisit tutustunut tuotteeseen muualla kuin hotellissa).

Kiitos jo etukäteen palautteestasi!