Uutiset

Huhtikuussa tarjouksessa verkkokaupan puolella ergonominen täytettävä muototyyny 59,00 € (Norm 79,00€) ! Pinnasängyn pehmusteet - 50 % löytyyverkkokaupasta Muut tuotteet. Lisäksi tarjouksessa verkkokaupasta puuttuvat vauvan ensipeite + pussilakana 10,00 €,  ja erä lasten peitteitä 5,00€ - 10,00 €. Kysy lisää [email protected] jonka kautta voit tilat verkkokaupasta puuttuvia tuotteita. Huom! Veloituksetta annamme myös pois vaahtomuoviaihion siivouksesta jääviä levyjä. Kysy lisää [email protected]

Tuotteita saatavana myös tehtaanmyylämässämme arkisin klo 9.00-17.00  lauantaisin klo 9.00-13.00 Myymälämme sijaitsee Niittaajantie 7, 26820 RAUMA Tervetuloa!

”Emäntä luuli että olen kuollut… nukuin niin hyvin tyynyllänne hotellissa :) Näin alkoi meille tullut viimeisin palaute Uniquu-tyynystä.

Kerro sinäkin meille, missä tutustuit tuoteisiimme. Palaute saa luonnollisesti olla hyvä tai huono, lyhyt tai pitkä. Meille kelpaa kaikki, kunhan kuulemme missä tutustuit tuotteiisiimme ja mitä niistä pidit. Palautteesi on meille ensiarvoisen tärkeää ja sen voi lähettää [email protected]

Mikäli tutustut tuotteisiimme vasta tämän nähtyäsi jossain hotellissa ja haluat täsmälleen samanlaisen kotiisi, älä epäröi kysyä siitä meiltä [email protected] Selvitämme sinulle hotellin mukaan, mikä tuote ja koko on juuri se oikea sinulle.

Kiitos jo etukäteen palautteestasi!