Kuukauden tarjous!

Kuukauden tarjouksena sylinterityyny selän taakse 20 € ja koroketyyny helpottamaan nousemista alhaalta tai pehmeältä alustalta 23 €Työpaikka avoinna

Raumalainen Vormu Oy valmistaa laadukkaita vuodevaatteita jo vuodesta 1984 asti. Etsimme joukkoomme ammattitaitoisia ompelijoita vakituiseen työsuhteeseen. Toimenkuvaan kuuluu erilaiset ompelutehtävät. Monipuolinen työ tarjoaa teollisen ompelun lisäksi verhoilua, sisustustekstiilien - ja vuodevaatteiden monipuolista valmistusta sekä asiakaspalvelua tehtaanmyymälässä. 
 
Edellytämme hakijalta vankkaa ompelukokemusta ja halua oppia uutta. Toivomme hakijalta hyvää järjestelykykyä, hyvää asennetta ja työmoraalia, sekä sitoutumista yritykseemme. 
Tärkeintä meille on tarkkuus, huolellinen työnjälki, oma-aloitteisuus ja itsenäinen työskentelyote sekä kyky ripeään työtahtiin ja hyvä fyysinen kunto. Odotamme sinulta myös hyvää yhteistyökykyä ja sopeutumista tiiviiseen ja hyvään työporukkaamme.
 
Työaika on 8 h / pv / 5 pv / vko:ssa. Palkkaus on Tekstiili- ja Muotialan TES:n mukainen. Palkantarkistus koeajan jälkeen, yrityksen oman 10 kohdan osaamispisteytyksen mukaan.
Tarjoamme sinulle monipuolista, mielekästä ja vaihtelevaa työtä sekä mukavia työkavereita ja yhteisöllisyyttä. Perehdytämme sinut erikoiskoneiden käyttöön, mm tikkaukseen, vaahtomuovin leikkuuseen ja tyynylinjan käyttöön, yhdessä suunnitellun aikataulun mukaisesti. 
 
Hakuaikaa on 16.05.2021 saakka. Työ alkaa mahdollisimman pian valinnan jälkeen.
Hakemukset ja CV:t sähköpostitse [email protected]