Uutiset

Huhtikuun tarjous!

Muototyyny 50*60/600g + 100g täyttöpussi Hintaan 59,00 €  Tilaukset verkkokaupasta, tehtaanmyymälästä, [email protected] tai soittamalla 02-8240100. Lisää kuvia, värejä ja lisätietoja saa myös [email protected] ja 02-8240100

HUOM! Nettikauppamme tilausvahvistus tulee yleensä normaalein hinnoin, huomioimme kuitenkin kk-tarjouksen tilauksessanne.

Uutuutena valmistamme myös vartalotyynyjä ja niihin sopivia tyynyliinoja !

”Emäntä luuli että olen kuollut… nukuin niin hyvin tyynyllänne hotellissa :) Näin alkoi meille tullut viimeisin palaute Uniquu-tyynystä.

Kerro sinäkin meille, missä tutustuit tuoteisiimme. Palaute saa luonnollisesti olla hyvä tai huono, lyhyt tai pitkä. Meille kelpaa kaikki, kunhan kuulemme missä tutustuit tuotteiisiimme ja mitä niistä pidit. Palautteesi on meille ensiarvoisen tärkeää ja sen voi lähettää [email protected]

Mikäli tutustut tuotteisiimme vasta tämän nähtyäsi jossain hotellissa ja haluat täsmälleen samanlaisen kotiisi, älä epäröi kysyä siitä meiltä [email protected] Selvitämme sinulle hotellin mukaan, mikä tuote ja koko on juuri se oikea sinulle.

Kiitos jo etukäteen palautteestasi!