Uutiset

MARRASKUUN TARJOUS (Toimitukset Matkahuollon kautta);

Marraskuussa tarjouksessa Vartalotyynyt ! 160*50/1800g vain 24 € ( Normaali hinta 32 €) ja U:n mallinen vartalotyyny 280*40/3500g vain 74 € (Normaali hinta 82 €)

Huom! Veloituksetta annamme myös pois vaahtomuoviaihion siivouksesta jääviä levyjä. (Veloitus tulee vain pakkauksesta ja lähetyksestä). Nouto tehtaalta veloituksetta ilman pakkausta. Kysy lisää [email protected]

Tuotteita saatavana myös tehtaanmyylämässämme arkisin klo 9.00-17.00  lauantaisin klo 9.00-13.00 Myymälämme sijaitsee Niittaajantie 7, 26820 RAUMA Tervetuloa!

”Emäntä luuli että olen kuollut… nukuin niin hyvin tyynyllänne hotellissa :) Näin alkoi meille tullut viimeisin palaute Uniquu-tyynystä.

Kerro sinäkin meille, missä tutustuit tuoteisiimme. Palaute saa luonnollisesti olla hyvä tai huono, lyhyt tai pitkä. Meille kelpaa kaikki, kunhan kuulemme missä tutustuit tuotteiisiimme ja mitä niistä pidit. Palautteesi on meille ensiarvoisen tärkeää ja sen voi lähettää [email protected]

Mikäli tutustut tuotteisiimme vasta tämän nähtyäsi jossain hotellissa ja haluat täsmälleen samanlaisen kotiisi, älä epäröi kysyä siitä meiltä [email protected] Selvitämme sinulle hotellin mukaan, mikä tuote ja koko on juuri se oikea sinulle.

Kiitos jo etukäteen palautteestasi!