Uutiset

Syyskuussa tarjouksessa paljon erilaisia vakiokokoisia petarin- ja patjansuojia - 15 % Huomathan, että vaikka verkkokaupan vahvistus tulee normaalein hinnoin, tarjoushinta huomioidaan tilauksissa.

Tilaukset myös; [email protected] tai 02-8240100. Tuotteita saatavana tehtaanmyylämässämme arkisin klo 9.00-17.00 ja 11.8.2018 lähtien lauantaisin klo 9.00-13.00 Myymälämme sijaitsee Niittaajantie 7, 26820 RAUMA Tervetuloa!

Uutuutena valmistamme nyt myös U-vartalotyynyjä ja siihen sopivia tyynyliinoja !

”Emäntä luuli että olen kuollut… nukuin niin hyvin tyynyllänne hotellissa :) Näin alkoi meille tullut viimeisin palaute Uniquu-tyynystä.

Kerro sinäkin meille, missä tutustuit tuoteisiimme. Palaute saa luonnollisesti olla hyvä tai huono, lyhyt tai pitkä. Meille kelpaa kaikki, kunhan kuulemme missä tutustuit tuotteiisiimme ja mitä niistä pidit. Palautteesi on meille ensiarvoisen tärkeää ja sen voi lähettää [email protected]

Mikäli tutustut tuotteisiimme vasta tämän nähtyäsi jossain hotellissa ja haluat täsmälleen samanlaisen kotiisi, älä epäröi kysyä siitä meiltä [email protected] Selvitämme sinulle hotellin mukaan, mikä tuote ja koko on juuri se oikea sinulle.

Kiitos jo etukäteen palautteestasi!