Vieraspatja 23 kg/m³, korkeus 8 cm, rullattava

131,40 135,40  (sis. alv 24%)

Vierasvarapatja on säilytettävissä kätevästi rullalla pienessä tilassa.

Rullalla säilytettävä vieraspatja

Tuotekuvaus: Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Kangas: 100% esikutistettu puuvillakangas. Väri beige-valkoruudullinen. Kankaalla Uniquu-logo

Täyte: Vaahtomuovia 23 kg /m ³ Soveltuu lapsille (alle 60 kg painoisille) ja pehmeästä pitäville

Malli: Rullattava vieraspatja. Patjapussissa vetoketju pussin lyhyessä päässä. Toisessa päässä kuminauhalenkit, jonka sisälle patjan voi rullata säilytyksen ajaksi.

Valinta: Patjan käyttöikää ei heikennä yli 60 kg painavan henkilö satunnainen yöpyminen patjalla, vaikka laatu onkin suunnattu enemmänkin kevyemmille nukkujille.

Huolto: Pesu 60°C. Päällisen pesu väljässä vedessä. Pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa. Kääntele patjaa pituus ja leveys suunnassa säännöllisesti, jotta vartalon painavimman kohdan painopiste vaihtaa paikkaa patjalla. Näin saat patjan kestämään erittäin pitkään.

Kts. Kauppa / Sijauspatjat ja Liinavaatteet

Kotimainen Allergiaystävällinen patja. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi

Turvallisuus: CERTIPUR®

CertiPUR® on standardi täysin läpinäkyvä ja vapaaehtoinen testaus-, analyysi- ja sertifiointiohjelma vuodevaatteiden ja polyuretaanivaahtojen terveys- ja turvallisuusominaisuuksille sekä ympäristöystävällisyydelle. Standardi määrittelee selkein kriteerein aineet, joita ei saa käyttää vaahtojen valmistuksessa, ja asetetaan tiukat enimmäisrajat tietyille komponenteille.

CertiPUR®-sertifioidut vaahtomuovit eivät sisällä syöpää aiheuttavia ja terveydelle haitallisia raskasmetalleja, kuten esim. elohopeaa, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, eikä allergisoivia- tai karsinogeenisiä väriaineita tai terveydelle vaarallisia orgaanisia yhdisteitä (VOC-yhdisteitä). Vaahtomuovit testataan riippumattoman laboratorion kontrollitesteissä, joita tehdään vuosittain sertifikaatin voimassaoloajan.

Vormu Oy:n käyttämät vaahtomuovit ovat sertifioituja ja CertiPUR® -standardit.