Vieraspatja 23 kg /m ³, Korkeus 8 cm Taiteltava 3:n osaan

141,40  (sis. alv 24%)

Tätä Uniquu 3-osaista junnupatjaa voi käyttää vieraspatjana ja säilyttää päivisin pienessä tilassa tai vaikka rahina. Kysy päälle suojahuppua jolla peittää patjan rakenne, niin voit pitää patjaa päivisin istuimena. Nopea levittää vierasvaraksi.

Kuvaus

Varapatja pieneen tilaan

Tuotekuvaus: Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Kangas: 100% esikutistettu puuvillakangas. Väri beige-valkoruudullinen. Kankaalla Uniquu-logo

Täyte: Vaahtomuovia 23 kg /m ³ Soveltuu lapsille (alle 60 kg painoisille) ja pehmeästä pitäville.

Malli: Kolmeen osaan taiteltava vieraspatja. Jokaisessa patjan osassa vetoketju 80 cm leveällä sivulla.

Tilaa päälle verhoiluhuppu, niin patja soveltuu taiteltuna istuimeksi lastenhuoneeseen tai rahiksi 80*66*24.
Kysy lisää vormu@vormu.fi

Valinta: Patjan käyttöikää ei heikennä yli 60 kg painavan henkilö satunnainen yöpyminen patjalla, vaikka laatu onkin suunnattu enemmänkin kevyemmille nukkujille.

Huolto: Pesu 60°C. Päällisen pesu väljässä vedessä. Pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa. Kääntele patjaa pituus ja leveys suunnassa säännöllisesti, jotta vartalon painavimman kohdan painopiste vaihtaa paikkaa patjalla. Näin saat patjan kestämään erittäin pitkään.

Kts. Kauppa / Sijauspatjat ja Liinavaatteet

Kotimainen Allergiaystävällinen patja. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi

Turvallisuus: CERTIPUR®

CertiPUR® on standardi täysin läpinäkyvä ja vapaaehtoinen testaus-, analyysi- ja sertifiointiohjelma vuodevaatteiden ja polyuretaanivaahtojen terveys- ja turvallisuusominaisuuksille sekä ympäristöystävällisyydelle. Standardi määrittelee selkein kriteerein aineet, joita ei saa käyttää vaahtojen valmistuksessa, ja asetetaan tiukat enimmäisrajat tietyille komponenteille.

CertiPUR®-sertifioidut vaahtomuovit eivät sisällä syöpää aiheuttavia ja terveydelle haitallisia raskasmetalleja, kuten esim. elohopeaa, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, eikä allergisoivia- tai karsinogeenisiä väriaineita tai terveydelle vaarallisia orgaanisia yhdisteitä (VOC-yhdisteitä). Vaahtomuovit testataan riippumattoman laboratorion kontrollitesteissä, joita tehdään vuosittain sertifikaatin voimassaoloajan.

Vormu Oy:n käyttämät vaahtomuovit ovat sertifioituja ja CertiPUR® -standardit.