Uniquu-Vartalotyyny 160 x 50 / 1800 g

35,80 41,20  (sis. alv 24%)

Tämä pitkä tyyny on hyvä tukemaan vartaloa vuoteessa saaden selkärangan luonnolliseen asentoon. Monipuolinen tyyny käy myös päivisin pitkästä sisustyynystä vuoteen päällä. Se käy jopa yhteiseksi tyynyksi pariskunnalle yhtä hyvin kuin omaksi iloksi ja unikaveriksi.

Pitkä vartalotyyny

Tuotekuvaus: Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Kangas: Tiivis ja pölytön 70% co / 30 % pes. Neulosmallissa 43 % puuvillaa / 57 % polyesteri

Täyte: Allergiaystävällinen paakkuuntumaton Uniquu-pallokuituvanu.

Malli: Erikoispitkä vartalotyyny tukee selkää ergonomisesti kaikille kylkiasennosta pitäville. Tyyny sopii kuitenkin erityisen hyvin naisille, joiden lantio on miesten lantiota pyöreämpi. Jalan voi nostaa tyynyn päälle, jolloin selkäranka suoristuu ja asento on paljon mukavampi kyljittäin nukkuessa. Tyyny tukee koko vartaloa ja vähentää selkeästi selkäkipuja. Tuki on erinomainen myös raskaana oleville. Tyynyn mitan vuoksi, sitä voi käyttää sisustustyynynä tai pedata parivuoteelle leveys suuntaan.

Huolto: Pesu 60°C. Pesu väljässä vedessä. Pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa.

Kts. Kauppa / Liinavaatteet.
Saavana myös joustavaa 100 % polyesteri tyynyliinaa

Kotimainen Allergiaystävällinen tyyny. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja, kysy lisää vormu@vormu.fi