Asuntoauton, -vaunun tai veneen sijauspatja

Meiltä saat tilattua patjat ja sijauspatjat omilla mitoilla ja muotoon valmistettuna.

Tarjouspyynnön ohje

 • Valitse sijauspatjamalli.
 • Hintapyyntöä varten valitse PDF-piirroksista lähinnä oleva malli. Merkitse piirrokseen oikeat mitat.
  • Arviota varten tarvitsemme aina tuotteen pisimmän ja leveimmän mitan. Vinomittoja ja keskikohdan mittoja emme tarvitse.
  • Ilmoita patjan paksuustoive.
  • Kuvaa ja palauta piirros meille sähköpostitse osoitteeseen vormu@vormu.fi
 • Jos kyseessä sijauspatja, ilmoita haluamasi mallinnumero.

Lue tarkemmat lisätiedot alta.

Kangas

Vanutikattu sijauspatjakangas on aina beigevalkoruutuista 100 % esikutistettu puuvillakangas. Täyte on karstattua polyesterivanua. Väri beige-valkoruudullinen. Kankaalla Uniquu-logo.

Täyte

Osallistumme kiertotalouteen. Sijauspatjoissa käyttämämme vanu on kierrätyksestä valmistettua kuitua. Haluamme näin omalta osaltamme vähentää neitseellisen materiaalin käyttöä, joka puolestaan vähentää ympäristöhaittoja. Uusiokuitu soveltuu hyvin sijauspatjojen sisään ja kestää hyvin päälle tulevaa painoa palautuen ennalleen (kiertotaloustuote).

Mallit

 • Sijauspatja No1 on vaahtomuovi sisuksellinen sijauspatja. Sisällä malleissa No1 vaahtomuovia 23 kg /m ³ Soveltuu sijauspatjoihin. Paksuudet 3 cm, 5 cm tai 8 cm. Reunat on kantattu 26 mm leveällä kantilla. Sijauspatjan päällinen tikattu ohuella vanulla ja on irrotettavissa pesuun.
 • Sijauspatja No3 on kokonaan vanutikattu 650g/m² vanulla oleva sijauspatja. Paksuus n 3-4 cm. Reunat on kantattu 26 mm leveällä kantilla. Sijauspatjassa on mallista riippuen kulmissa kuminauhat joiden avulla
  sijauspatja saadaan kiinnitettyä patjan päälle.
 • Sijauspatja No4 on kokonaan vanutikattu 450g/m² vanulla oleva sijauspatja. Paksuus n 2 cm. Reunat on kantattu 26 mm leveällä kantilla. Sijauspatjassa on mallista riippuen kulmissa kuminauhat joiden avulla
  sijauspatja saadaan kiinnitettyä patjan päälle.

HUOM!

Vuoteissa, jossa ei ole alapohjassa tuuletusta, esimerkiksi useiden veneiden vuoteet, suosittelemme patjan alle pehmusteverkkoa lisäämään ilman vaihtuvuutta. Verkon voi laittaa patjapussin sisään vaahtomuovin alle tai koko patjan alle irrallisena, mikä on helpoin tapa käyttää alusverkkoa. Materiaali on 100 % polyesteriä. Verkko on 9,5 mm korkeaa ja sen leveys on 210 cm. Vahvuus 550-625g/m². Mikäli haluat patjallesi pehmusteverkon, ilmoita myös siitä tarjouspyynnössäsi. Verkon hinta 65 € / m. Verkkoa voi ostaa verkkokaupastamme.

Mallipohjat

Katso Instagram videolta, kuinka Uniquu patjat ja sijauspatjat valmistuivat @Matkailumersu n asuntoautoon:

@matkailumersu matkailuauto jossa Uniquu patjat