Patja 23 kg /m ³, Korkeus 8 cm

114,30 225,00  (sis. alv 24%)

Pehmeä ja riittävän napakka vaahtomuovilaatu lasten ja nuorten patjoihin. Sopii myös satunnaiseen käyttöön aikuisille tai pehmeästä patjasta pitävälle.

Kuvaus

Pehmeä patjavaihtoehto

Tuotekuvaus: Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia.

Kangas: 100% esikutistettu puuvillakangas. Väri beige-valkoruudullinen. Kankaalla Uniquu-logo

Täyte: Vaahtomuovia 23 kg /m ³ Soveltuu lapsille (alle 60 kg painoisille) ja pehmeästä pitäville

Malli: Patjapussissa vetoketju pussin lyhyellä sivulla 90 cm leveyteen asti. 120 cm leveässä ja siitä leveämmässä patjassa vetoketju pussin pitkällä sivulla.

Valinta: Pehmeämpi patja soveltuu lasten lisäksi myös usein naisten vartalolle. Pyöreämpi lantio uppoaa paremmin patjaan niin, että kyljellään nukkuessa selkäranka pysyy luonnollisen suorassa asennossa. Valitse patjan kaveriksi hyvä sijauspatja ja tyyny, jolla saat viimeisteltyä vartalon oikeaan rentoon ja luontevaan asentoon saavuttaaksesi hyvän unen.

Huolto: Pesu 60°C. Päällisen pesu väljässä vedessä. Pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa. Kääntele patjaa pituus ja leveys suunnassa säännöllisesti, jotta vartalon painavimman kohdan painopiste vaihtaa paikkaa patjalla. Näin saat patjan kestämään erittäin pitkään.

Kts. Kauppa / Sijauspatjat ja Liinavaatteet

Kotimainen Allergiaystävällinen patja. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme. Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi

Turvallisuus: CERTIPUR®

CertiPUR® on standardi täysin läpinäkyvä ja vapaaehtoinen testaus-, analyysi- ja sertifiointiohjelma vuodevaatteiden ja polyuretaanivaahtojen terveys- ja turvallisuusominaisuuksille sekä ympäristöystävällisyydelle. Standardi määrittelee selkein kriteerein aineet, joita ei saa käyttää vaahtojen valmistuksessa, ja asetetaan tiukat enimmäisrajat tietyille komponenteille.

CertiPUR®-sertifioidut vaahtomuovit eivät sisällä syöpää aiheuttavia ja terveydelle haitallisia raskasmetalleja, kuten esim. elohopeaa, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, eikä allergisoivia- tai karsinogeenisiä väriaineita tai terveydelle vaarallisia orgaanisia yhdisteitä (VOC-yhdisteitä). Vaahtomuovit testataan riippumattoman laboratorion kontrollitesteissä, joita tehdään vuosittain sertifikaatin voimassaoloajan.

Vormu Oy:n käyttämät vaahtomuovit ovat sertifioituja ja CertiPUR® -standardit.