Päiväpeitto Airi-kankaasta

176,00 286,00  (sis. alv 24%)

Pellavatyyppinen kangas on ajaton ja kaunis. Se kestää myös erinomaisesti pesuja.  Saatavana kauniita luonnollisia vaaleita sävyjä, sekä pastellisia karkkivärejä. Kangas on testattu paloturvalliseksi BS5867 menetelmän mukaan. Alle tikattu laadukas vahva ja pölyämätön 100% pes Trevira. Päiväpeite on myös valmistettu kotimaassa, kuten muutkin Vormu Oy:n tuotteet.

Kuvaus

Pellavakankaan tuntua jäljittelevä laadukas päiväpeite

Tuotekuvaus: Kangas on paloturvallinen, Öko-Tex® Standard 100-sertifikaatti takaa, että tuote ei sisällä haitallisia torjunta-aineita, raskasmetalleja tai formadehylijäämiä. Tuote on kotimainen ja sopii myös allergikoille.

Kangas: Kaunis pellavaa muistuttava 100 % polyesteri.
Alakangas: laadukas valkoinen 100 % polyesterikangas.

Täyte: sidottu 100 % polyesterivanu 80g/m².

Malli: Pehmeä ja kauniisti laskeutuva päiväpeite. Alapuoli on valkoinen, 100 % polyesterikangas. Tikattu suoralla kuviolla. Reunat käännetty.

Huolto: Pesu 60° C. Käytä 1/3 normaalista pesuainemäärästä. Pesu väljässä vedessä. Pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa.
Kts. Kauppa / Sisustyynyt / Koristetyynyt

Kotimainen Allergiaystävällinen peitto. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme.

Erikoiskoko; Haluatko eri kokoisen päiväpeitteen? Lähetä toivemitta vormu@vormu.fi Peitteen hinta on 110 € / m / leveys 260 cm (Peitteen max pituus on 295 cm)