Kesäpeitto 100×150/ 80g / m² SFS

26,60  (sis. alv 24%)

Onko lapsesi kuumaverinen ja nukkuu huonosti lämpimän peiton alla? Liian kuuma peitto aiheuttaa levottomuutta ja katkonaisen unen. Tämä peitto saattaa ratkaista ongelman, varsinkin kesähelteillä.

Kesäksi ja kuumaveriselle lapselle

Tuotekuvaus

Raaka-aineet Öko-Tex® Standardin 100 mukaisia. Tuotteemme on valmistettu haitta-aineettomista Öko-Tex sertifioiduista materiaaleista. Kts. Lopusta SFS-turvallisuusohjeet.

Kangas: Ohut ja pehmeä valkoinen 100% pes mikrokuitukangas.
Kankaan pinnalla hentoa valkoista pisarakuviota

Täyte: 100 % sidottu polyesterivanu 80g/m².

Malli: Kevyt ja ohut peitto.

Huolto: Pesusuositus 40° C. Voidaan myös pestä 60°C, mutta mikrokuidun ominaisuuteen kuuluu kuvion haalistuminen, joten pisarakuvio kuluu nopeammin 60°C:n pesussa. Pese peite 1–2 kertaa vuodessa. Pesu väljässä vedessä. Pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuosittele peite kosteana alkuperäiseen muotoonsa. Kuivaus kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa.

Peitteiden perässä joissa lukee SFS, on huomioitu EU-tason lasten nukkumaympäristön turvallisuusstandardi SFS-EN 16779-1:2018. Noudatamme standardia valmistamissamme vauvojen ja pienten lasten peitteissä sekä patjoissa. Standardilla tullaan ehkäisemään lasten kuristumis- ja tukehtumisriskiä, putoamis- ja kiinnijäämisriskiä sekä mahdollista vauvan kehon ylikuumenemista. Standardi määrittelee 0–3 -vuotiaiden vauvojen ja lasten pinnasängyissä ja vastaavassa käytettävien (esim. kehdoissa) peittojen tuoteturvallisuusvaatimukset.

Muutoksilla tuemme pienten lasten turvallista ja hyvää unta. Tuotteemme on myös turvallisuustestattu lämpöarvoilta. Vauvojen ja pienten lasten Uniquu-peitteet ovat lämpöarvoltaan alle vaadittavan raja-arvon 4 Tog. Tämän peite on alle 3,72 Tog. Standardin myötä opastamme tuotteen käytössä entistä enemmän. Panostamme kattavampiin käyttösuosituksiin, varoituksiin ja muihin lisäyksiin tuotemerkinnöissä. Tuoteohjeistukset sisältävät myös asusuositukset peitteen kanssa käytettäväksi. Lisäykset tulevat näkymään tuote-etiketeissä, tuotepakkauksissa, tuoteohjeissa ja kaikissa tuotetiedoissa sekä on nähtävänä nettisivuillamme.

HUOM Valitse peitteen koko sopivaksi vuoteeseen niin, että peitteen pituus on vuoteen pituutta lyhempi. Peite 70*100 soveltuu vuoteisiin 100-110*60 ja 120*60. Peite 80*120 soveltuu vuoteeseen 120*60

Kesäpeitteen lämpöarvoa jää alle 4 Tog. Standardin mukaisten tuotteiden tuloa markkinoille seuraavat esimerkiksi tuoteturvallisuusviranomaiset, Suomessa Tukes.

Huom! Standardi kieltää lastenpeitteiden kemiallisen pesun.

Kts. Kauppa / Liinavaatteet

Kotimainen Allergiaystävällinen peitto. Tuotteet valmistetaan Raumalla omalla tehtaallamme.

Valmistamme pyynnöstä myös erikoiskokoja / -pituuksia, kysy lisää vormu@vormu.fi